• Wędzenie mięsa kiełbas i ryb Egon Binder

Symbol: 8952857588
Brak towaru
21.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12.99
Kurier przedpłata 12.99
Kurier pobranie 16
Dostępność Brak towaru
Waga 0.3 kg
Zostaw telefon

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb. Zrób to sam.

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

image
Stan Nowy
Okładka miękka
Rok wydania 2006
Język polski
Forma poradnik
Tytuł Wędzenie mięsa kiełbas i ryb
Autor Egon Binder
Wydawnictwo Multico Oficyna Wydawnicza
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie