-
Wędzenie mięsa kiełbas i ryb Egon Binder


Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24h |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.3 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zostaw telefon |
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb. Zrób to sam.
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

Stan | Nowy |
Okładka | miękka |
Rok wydania | 2006 |
Język | polski |
Forma | poradnik |
Tytuł | Wędzenie mięsa kiełbas i ryb |
Autor | Egon Binder |
Wydawnictwo | Multico Oficyna Wydawnicza |